Jobba hos oss!

Hem » Jobba hos oss

Gillar du spel och klurigheter? Bli en del av vårt team!

Vill du vara med och skapa oförglömliga upplevelser för våra gäster? Då är du på rätt plats! Mint Escape Room är ett innovativt företag inom escape room-branschen, och vi söker alltid efter passionerade och kreativa personer som vill vara med och utveckla vår verksamhet.

Som en del av Mint Escape Room-teamet får du möjlighet att arbeta i en spännande och dynamisk miljö, där du dagligen kommer att utmanas och ha möjlighet att växa både som person och som yrkesmänniska. Vi tror på att skapa en arbetsplats där alla känner sig välkomna och uppskattade, och där alla får möjlighet att bidra med sin unika kompetens och personlighet.

Vi söker nu nya spelvärdar som vill jobba extra kvällar och helger. Vi söker dig som är positiv, engagerad, lösningsorienterad, driven och vill lära dig nya saker.  

Om du vill vara en del av vårt team och vara med och skapa något riktigt speciellt, så tveka inte att skicka in din ansökan idag till info@mintescaperoom.se, skriv ”ansökan” i ämnesraden. Vi ser fram emot att höra från dig och lära känna dig bättre!

Kontakta oss