Företag & Grupper

Lås in dina anställda

Mint Escape Room är det perfekta valet för företag som söker en unik och spännande teambuilding-upplevelse. Vi erbjuder skräddarsydda spelupplevelser som utmanar och engagerar, samtidigt som de främjar samarbete och kommunikation inom teamet.

Företagsevent

Välkommen till Mint Escape Room, den ultimata platsen för företagsevent som söker en rolig och utmanande teambuilding-upplevelse. Våra skräddarsydda spelupplevelser är utformade för att främja samarbete, kommunikation och problemlösning inom teamet, samtidigt som de ger en spännande och minnesvärd upplevelse för alla deltagare.

Vi har ett brett utbud av spelteman och svårighetsnivåer som kan anpassas efter behoven och önskemålen hos ditt företag. Vårt team av erfarna speldesigners och facilitatorer är dedikerade till att skapa en unik och anpassad upplevelse för ditt företagsevent.

Oavsett om du planerar en kickoff, en teambuilding-dag eller ett företagsjubileum, är Mint Escape Room den perfekta platsen för att skapa en minnesvärd och meningsfull upplevelse för ditt team. Kontakta oss idag för att boka din företagseventupplevelse hos Mint Escape Room.

Boka